Club DaPPer

Heb jij dat ook? Dat je hoofd vol creatieve ideeën zit, maar je ’s avonds in de bank ploft zonder de puf om aan de slag te gaan? Dat je Pinterest borden voller en voller raken met leuke DIY’s?

Schuif dan aan bij Club DaPPer!

Club DaPPer is een aanschuifatelier waarbij je je creatieve flow weer op kunt pakken. Gezellig samen met een kop koffie of thee en wat lekkers begin je aan een DIY project wat aangeboden wordt. Zonder de afleiding van de vaat, de strijk, de tv, de kinderen, de man of vrouw of je telefoon. Ik zorg voor ideeën en materiaal zodat jij een avondje lekker met je handen bezig kunt zijn. Je mag ook gewoon je eigen project van thuis mee nemen en aanschuiven!

De kosten zijn €7,50 per avond. Hiervoor krijg je van mij een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers. Verder zorg ik voor inspiratie en tutorials. Materiaal zit niet bij de prijs inbegrepen, maar kun je van thuis meenemen of op de avond zelf aanschaffen. Per avond zal ik aangeven wat het thema is en wat je nodig hebt.


Het is hip en happening: gezellig samen ‘ouderwets’ handwerken!


Aanstaande maandag 18 september is de volgende Club Dapper weer. Van 20.00 – 22.00 uur in het atelier van Casa Viva.

COLOR ME HAPPY

Heerlijk met dit herfstweer, tekenen. Gewoon binnen de lijntjes blijven. Of juist niet 😉 Kom langs, geniet van een lekker kop koffie of thee en kleur je hoofd leeg! Ik zorg voor kleurplaten en kleurpotloden, zorg jij voor jezelf.

Een avondje Club Dapper kost €12,50 of koop een 5 rittenkaart voor €50,-. De materiaalkosten zijn deze keer €1,-

Aanmelden kan t/m zondag via gertie@studio-dapper.nl

Volg je Club Dapper op Facebook, dan ben je altijd op de hoogte!


Actuele informatie, nieuwe evenementen en foto’s van het aanschuifatelier vind je op de Facebook groep van Club DaPPer.

Wil je op de Club DaPPer maillijst, laat me dat weten via

gertie@studio-dapper.nl