Workshops

 

Creatieve workshops waar je niet alleen wat leert, maar ook even tot jezelf komt. Op een fijne plek, met fijne mensen, dus of je alleen komt of samen, je zult je heus vermaken en thuis voelen. Tijdens de workshop leer je de basis van handlettering en doen we tekenoefeningen om je creatieve brein aan het werk te zetten. Ondertussen word jij verwend met lekkernijen. Je krijgt een werkboek mee naar huis en je eigen handgeletterde quote op een hip klembord.


Zin in wat ME-time? Stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier of via gertie@studio-dapper.nl


10 oktober 2017 |19.30 -22.00 | Atelier Hiep Hoi | Schijndel | €35

Een avondje bij Hiep Hoi Belevenissen in Schijndel. Kim heeft me weer uitgenodigd in haar gezellige atelier voor een avondje tekenen met letters. Zin om aan te schuiven? We gaan 2 1/2 uur lekker tekenen, je krijgt de basis van handlettering uitgelegd en na wat inspirerende loskomoefeningen ga je aan de slag met een kleine spreuk op een postertje (A5). Aan het eind van de avond krijg je een leuk klembordje mee naar huis voor je eigen quote, samen met een werkboek en een klein cadeautje van Dapper!

Meld je aan via Hiep Hoi of mail/bel naar Kim: info@hiephoibelevenissen.nl / 06-51868985. Je aanmelding is bevestigd indien je een antwoord terug hebt (controleer ook even je spam).

 

 

 


18 november 2017 |10.30 – 14.30 | de Krekul | Oisterwijk | €67

In een oude school in Oisterwijk zit de Krekul, een creatief en cultureel centrum. Een goede locatie om creatief bezig te zijn en tot jezelf te komen, echt een plekje voor een workshop handlettering van Studio Dapper dus! Schuif aan en teken even alle dagelijkse beslommeringen van je af. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl je aan een lekkere kop thee zit en geniet van lekkernijen en een heerlijke lunch.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een uitgebreide lunch. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord (A4) met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! Oh ja en een klein cadeautje van Dapper.

 

 

 

 


17 december 2017 | 10.30 – 14.30 | koffiebar LEUT | Oisterwijk | €67

In de Stationsstraat in Oisterwijk heeft Eline haar hippe koffiebar LEUT waar Dapper zich helemaal thuis voelt! Heb jij zin in een dagje voor jezelf? Even uit je hoofd en lekker met je handen bezig zijn? Schuif dan aan en kom mooie letters tekenen terwijl je verwend wordt met goede koffie en thee, huisgemaakte lekkernijen en een heerlijke high-tea.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een high-tea als lunch. Je leert de basis van handlettering met hulp van een werkboek, waarna je je eigen handletterposter gaat ontwerpen. Deze neem je aan het eind van de workshop samen met een leuk klembord (A4) mee naar huis. Oh ja en een klein cadeautje van Dapper!

 

 

 

 


20 januari 2018 | 10.00 – 15.00 | Boshuisje | Oisterwijk| €87,50

Mijn favoriete locatie, het knusse boshuisje van natuurmonumenten in Oisterwijk. Als je er echt eens uit wilt en je hoofd leeg wilt tekenen, schuif dan aan bij deze exclusieve workshop midden in de bossen. Er kunnen maar 6 deelnemers aanschuiven dus je krijgt alle aandacht en er is veel ruimte voor persoonlijke vragen. De workshop duurt maar liefst 5 uur, dus je hebt alle tijd om in je creatieve flow te komen en je eigen poster te maken. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl jij tot jezelf komt. En ondertussen word je verwend met lekkers bij de thee en een heerlijke lunch bij Groot Speijck.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een uitgebreide lunch bij Groot Speijck. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! En niet te vergeten een klein cadeautje van Dapper.

 

 


Maatwerk

Heb jij al een clubje bij elkaar en ben je op zoek naar een workshop op je eigen locatie of een creatieve invulling van een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Ik bied ook workshops op maat aan. Mail me gerust op gertie@studio-dapper.nl, ik denk graag met je mee!


Wil je een voorproefje? Bekijk dan eens de superleuke promo gemaakt door Videonova:

Zie ik je binnenkort? Ik hoor graag van je!