Workshops

 

Creatieve workshops waar je niet alleen wat leert, maar ook even tot jezelf komt. Op een fijne plek, met fijne mensen, dus of je alleen komt of samen, je zult je heus vermaken en thuis voelen.


 Zondag 1 oktober | 10.30 – 15.00 | Workshop Handlettering | Boerderij ‘In den Gevert’ | Haaren | €67

Op het platteland tussen Oisterwijk en Haaren vind je ‘In den Gevert’. Een klein boerderijtje met een heerlijk atelier wat uit kijkt op de velden. Echt een plek om creatief bezig te zijn en tot jezelf te komen, echt een plek voor een workshop handlettering van Studio Dapper dus! Schuif aan en teken even alle dagelijkse beslommeringen van je af. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl jij aan een warme kop thee zit en lekker met je handen bezig bent.

  

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een homemade lunch. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! Oh ja en een klein kadootje van Dapper.

Geef jezelf een paar heerlijke creatieve uurtjes kado en meld je aan via gertie@studio-dapper.nl 

Zie ik je daar?!


Tijdens de workshop leer je de basis van handlettering en doen we tekenoefeningen om je creatieve brein aan te boren. Ondertussen word je verwend met lekkernijen. Je krijgt een werkboekje mee naar huis en je eigen handgeletterde quote op een hip klembord.

Wil je een voorproefje? Bekijk dan eens de superleuke promo gemaakt door Videonova:

Zie ik je binnenkort? Meld je aan via onderstaand contactformulier voor wat Me-Time!