Workshops

 

Creatieve workshops waar je niet alleen wat leert, maar ook even tot jezelf komt. Op een fijne plek, met fijne mensen, dus of je alleen komt of samen, je zult je heus vermaken en thuis voelen. Tijdens de workshop leer je de basis van handlettering en doen we tekenoefeningen om je creatieve brein aan het werk te zetten. Ondertussen word jij verwend met lekkernijen. Je krijgt een werkboek mee naar huis en je eigen handgeletterde quote op een hip klembord.


Zin in wat ME-time? Stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier of via gertie@studio-dapper.nl


 

20 januari 2018 | 10.00 – 15.00 | Boshuisje | Oisterwijk| €87,50

Mijn favoriete locatie, het knusse boshuisje van natuurmonumenten in Oisterwijk. Als je er echt eens uit wilt en je hoofd leeg wilt tekenen, schuif dan aan bij deze exclusieve workshop midden in de bossen. Er kunnen maar 6 deelnemers aanschuiven dus je krijgt alle aandacht en er is veel ruimte voor persoonlijke vragen. De workshop duurt maar liefst 5 uur, dus je hebt alle tijd om in je creatieve flow te komen en je eigen poster te maken. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl jij tot jezelf komt. En ondertussen word je verwend met lekkers bij de thee en een heerlijke lunch bij Groot Speijck.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een uitgebreide lunch bij Groot Speijck. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! En niet te vergeten een klein cadeautje van Dapper.

 


Binnenkort nieuwe data online


Maatwerk

Heb jij al een clubje bij elkaar en ben je op zoek naar een workshop op je eigen locatie of een creatieve invulling van een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Ik bied ook workshops op maat aan. Mail me gerust op gertie@studio-dapper.nl, ik denk graag met je mee!


Wil je een voorproefje? Bekijk dan eens de superleuke promo gemaakt door Videonova:

Zie ik je binnenkort? Ik hoor graag van je!