Workshop Handlettering | 11 juni | Boshuisje

10.00-15.00 | Oisterwijk | €77,50

Mijn favoriete locatie, het knusse boshuisje van natuurmonumenten in Oisterwijk. Als je er echt eens uit wilt en je hoofd leeg wilt tekenen, schuif dan aan bij deze exclusieve workshop midden in de bossen. Er kunnen maar 7 deelnemers aanschuiven dus je krijgt veel aandacht en hulp en er is veel ruimte voor persoonlijke vragen. De workshop duurt maar liefst 5 uur, dus je hebt alle tijd en ruimte om in je creatieve flow te komen en om je eigen mini-poster te maken. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl jij geniet van een lekkere kop thee of koffie met wat lekkers er bij.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een uitgebreide lunch. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! Oh ja en een klein cadeautje van Dapper.

Zin in een dagje voor jezelf, even met je handen bezig zijn? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Gezellig!

Voordat je je opgeeft voor een workshop is het belangrijk om de Algemene Voorwaarden door te lezen. Zodra je jezelf inschrijft voor een workshop of cursus ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.