Workshops

In de oisterwijkse bossen staat een piepklein boshuisje en daar gaan we lekker knus illustraties maken met pen & waterverf. Aan de hand van diverse leuke opdrachten maken we verschillende illustraties die jij later thuis leuk weg kunt hangen in een lijstje of op je prikbord. 

Aarzel niet en schuif aan!
Er zijn maar een beperkt aantal plekken in het boshuisje.

Voor meer info klik hier.

Meld je aan via: gertie@studio-dapper.nl


 

Creatieve workshops waar je niet alleen wat leert, maar ook even tot jezelf komt. Op een fijne plek, met fijne mensen, dus of je alleen komt of samen, je zult je heus vermaken en thuis voelen. Tijdens de workshop leer je de basis van handlettering en doen we tekenoefeningen om je creatieve brein aan het werk te zetten. Ondertussen word jij verwend met lekkernijen. Je krijgt een werkboek mee naar huis en je eigen handgeletterde quote op een hip klembord.


Zin in wat ME-time? Stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier of via gertie@studio-dapper.nl


15 december 2018 | 10.30  – 14.30 | koffiebar LEUT | Oisterwijk | €76,50

In de Stationsstraat in Oisterwijk heeft Eline haar hippe koffiebar LEUT waar Dapper zich helemaal thuis voelt! Heb jij zin in een dagje voor jezelf? Even uit je hoofd en lekker met je handen bezig zijn? Schuif dan aan en kom mooie letters tekenen terwijl je verwend wordt met goede koffie en thee, huisgemaakte lekkernijen en een heerlijke high-tea.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een high-tea als lunch. Je leert de basis van handlettering met hulp van een werkboek, waarna je je eigen handletterposter gaat ontwerpen. Deze neem je aan het eind van de workshop samen met een leuk klembord (A4) mee naar huis. En niet te vergeten een klein cadeautje van Dapper!


26 januari 2018 | 10.00 – 15.00 | Boshuisje | Oisterwijk| €76,50

Mijn favoriete locatie, het knusse boshuisje van natuurmonumenten in Oisterwijk. Als je er echt eens uit wilt en je hoofd leeg wilt tekenen, schuif dan aan bij deze exclusieve workshop midden in de bossen. Er kunnen maar 6 deelnemers aanschuiven dus je krijgt alle aandacht en er is veel ruimte voor persoonlijke vragen. De workshop duurt maar liefst 5 uur, dus je hebt alle tijd om in je creatieve flow te komen en je eigen poster te maken. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl jij tot jezelf komt. En ondertussen word je verwend met lekkers bij de thee en een heerlijke lunch bij Groot Speijck.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen en een uitgebreide lunch bij Groot Speijck. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! En niet te vergeten een klein cadeautje van Dapper.


17 maart 2018 | 10.30 – 14.30 | Boerderij ‘In den Gevert’ | Haaren | €76,50

Op het platteland tussen Oisterwijk en Haaren vind je In den Gevert‘. Een klein boerderijtje met een heerlijk atelier wat uit kijkt op de velden en een heuse wijngaard. Echt een plek om creatief bezig te zijn en tot jezelf te komen, echt een plek voor een workshop handlettering van Studio Dapper dus! Schuif aan en teken even alle dagelijkse beslommeringen van je af. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl je aan een warme kop thee zit en lekker met je handen bezig bent.

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse lekkernijen en een homemade lunch van de boer en boerin. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! Oh ja en een klein cadeautje van Dapper.

 


Maatwerk

Heb jij al een clubje bij elkaar en ben je op zoek naar een workshop op je eigen locatie of een creatieve invulling van een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Ik bied ook workshops op maat aan. Mail me gerust op gertie@studio-dapper.nl, ik denk graag met je mee!

Wil je een voorproefje? Bekijk dan eens de superleuke promo gemaakt door Videonova:

Zie ik je binnenkort? Ik hoor graag van je!


Ik meld me aan voor: