Creatieve Workshops in Oisterwijk en omgeving

Creatieve workshops waar je niet alleen wat leert, maar ook even tot jezelf komt.

Op een fijne plek, met fijne mensen, om even uit je hoofd te komen, je creatieve stand aan te zetten en een momentje voor jezelf en elkaar te nemen. 

 

Maatwerk

Heb jij een clubje bij elkaar en ben je op zoek naar een workshop op je eigen locatie of een creatieve invulling van een vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Ik bied ook workshops op maat aan. Mail me gerust op gertie@studio-dapper.nl, ik denk graag met je mee!

Zoek jij een leuke activiteit voor een teamuitje of familiedag?

Aarzel dan niet en informeer naar de mogelijkheden.
Ik kom op locatie of we kijken samen naar een geschikte locatie in de buurt.


Voor meer informatie mail me even via gertie@studio-dapper.nl

en bellen kan natuurlijk ook 06-45164511


Tekenen in het boshuisje

 

In de oisterwijkse bossen staat een piepklein boshuisje en daar gaan kun je lekker knus samen tekenen en waterverven. Aan de hand van diverse leuke opdrachten maken we verschillende illustraties die jij later thuis leuk weg kunt hangen in een lijstje of op je prikbord. 

Het boshuisje is ieniemienie, dus ben je met 3 – 6 personen, regel ik een exclusieve, ontspannen tekenochtend voor jou en je vriendinnen, collega’s of wat jullie dan ook met elkaar verbind.

Voor meer info klik hier. En natuurlijk kun je me ook altijd even bellen of mailen.


Creatieve workshops waar je niet alleen wat leert, maar ook even tot jezelf komt. Op een fijne plek, met fijne mensen, dus of je alleen komt of samen, je zult je heus vermaken en thuis voelen. Tijdens de workshop leer je de basis van handlettering en doen we tekenoefeningen om je creatieve brein aan het werk te zetten. Ondertussen word jij verwend met lekkernijen. Je krijgt een werkboek mee naar huis en je eigen handgeletterde quote op een hip klembord.


Zin in wat ME-time? Stuur me dan een bericht via het contactformulier

onderaan de pagina of mail me via

gertie@studio-dapper.nl


Workshop Handlettering | Boshuisje | Oisterwijk | 3 uur | vanaf € 97,50

Mijn favoriete locatie, het knusse boshuisje van natuurmonumenten in Oisterwijk. Als je er echt eens uit wilt en je hoofd leeg wilt tekenen, schuif dan aan bij deze exclusieve workshop midden in de bossen. Er kunnen maar 6 deelnemers aanschuiven dus je krijgt alle aandacht en er is veel ruimte voor persoonlijke vragen. De workshop duurt 3 uur, dus je hebt alle tijd om in je creatieve flow te komen en je eigen poster te maken. Ik leer je mooie letters tekenen terwijl jij tot jezelf komt. En ondertussen word je verwend met lekkers bij de thee of koffie. Vooraf of naderhand kun je ook terecht voor een heerlijke lunch bij Groot Speijck.

 

 

De workshop is inclusief koffie, thee, diverse gezonde en ongezonde lekkernijen van Groot Speijck. Je leert de basis van handlettering en daarbij krijg je een werkboek en een hip klembord met je eigen handgeletterde poster mee naar huis! En niet te vergeten een klein cadeautje van Dapper.

 
 
 
 
 
 

Wil je een voorproefje? Bekijk dan eens de superleuke promo gemaakt door Videonova:

Zie ik je binnenkort? Ik hoor graag van je!


Ik ben geïnteresseerd in: