All the flowers of all the tomorrows are in the seeds of today

Heb jij dat ook wel eens, dat je zegt: maar dat kan ik ook zelf! Gewoon als opmerking. En dat er vervolgens een zaadje geplant is dat doorgroeit…

Dat overkwam mij een jaar geleden. Ik was druk met Studio Dapper en daarnaast werkte ik ook in de uitvaartzorg. Een bijzondere bijbaan want ik begeleidde ouders die, net als wij, afscheid moesten nemen van hun overleden baby. Een baan waar ik mijn hart en ervaring in kwijt kon naast het inspirerende, creatieve werk van Studio Dapper.

Door omstandigheden stopte dit werk echter, waardoor ik ontdekte hoe graag ik dit wilde blijven doen. Ik baalde samen met mijn collega Mireille omdat we beiden veel voldoening haalden uit het werk. Tijdens een van onze gesprekken flapte ik eruit dat we het net zo goed zelf kunnen doen. Zo’n opmerking die je niet meent, maar die vervolgens een eigen leven gaat leiden. Mireille kwam er namelijk op terug; als jij het doet, doe ik mee! En zo begon het plan om onze eigen uitvaartonderneming te starten. Vorig jaar oktober hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met z’n drieën! Lotte, een lieve vriendin van Mireille die ook haar kindje verloren is, hoorde namelijk van onze plannen en wilde heel graag aansluiten. Nu zijn we drie vrouwen met een missie, vrouwen die hun leven een andere wending willen geven en ervoor willen gaan.

Zo werd het zaadje geplant is het inmiddels een jonge stek! Binnenkort vertel ik je meer!

  3 reacties op “All the flowers of all the tomorrows are in the seeds of today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.