Een nieuw gezin

Afgelopen zomer zijn David en Marjan getrouwd en ik mocht hun mooie, samengestelde gezin tekenen. Als verrassing… Hun vrienden gaven hen een gezinsportret cadeau. Wat een tof huwelijkscadeau!

Voor het eerst ging ik dus een gezin tekenen dat niet zelf de opdracht gaf. Foto’s werden van het internet geplukt en verzameld. En op Instagram ging ik spieken om een indruk te krijgen van Marjan en haar mannen. Een vriendin (Birgit, wiens gezin ik ook getekend heb afgelopen jaar, kijk hier even voor hun portret) vertelde me een beetje over David en Marjan en hun samengestelde gezin. David met zijn oudste zoon, Marjan met haar oudste zoon en hun jongste man die ze samen op de wereld hebben gezet. Een bijzonder gezin dus, dat ging vieren dat ze samen gelukkig zijn.

Na hen tot in detail bestudeerd te hebben en ze op papier te hebben gezet, had ik bijna het gevoel dat ik ze kende. Het was dan ook zo leuk om te horen dat ze superblij waren met het portret. En wat een verrassing toen Marjan een tijdje later zelf contact zocht met de vraag of ik haar hele familie, opa & oma en haar zus met haar gezin, wilde tekenen! Ja tuurlijk. Maar dat portret komt een andere keer!


Ben jij ook op zoek naar een bijzonder huwelijkscadeau?

Mail me even voor meer info: gertie@studio-dapper.nl


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.