het Boshuisje

 

Foto: Videonova

Afgelopen weekend was het zover… de eerste workshop in het boshuisje. Ik had er ontzettend naar uit gekeken en misschien klinkt het flauw, maar wederom was het precies gegaan zoals ik het in mijn hoofd had! Het was heerlijk, aan komen lopen vanuit een koude herfstochtend en dan binnen stappen in dat warme, knusse boshuisje. Buiten was het grauw, maar binnen was het heerlijk licht aangezien de binnenkant hemelsblauw is geschilderd. Het huisje had niet veel aankleding meer nodig, want Groot Speijck heeft het al helemaal DaPPer ingericht. Maar de pompoms hingen er weer, die neem ik gewoon overal mee naar toe!

  

De eerste gasten kwamen binnen met een glimlach en hadden toch niet heus zo’n klein boshuisje verwacht. Ik genoot, het was een hartstikke leuk groepje vrouwen die er echt even uit waren.

Foto: Videonova

De ochtend vloog voorbij en ineens was het tijd om aan te schuiven voor de lunch bij Groot Speijck. Met enige tegenzin legden de dames hun pen of potlood neer, de creatieve vonken spatten er namelijk af en ze waren in de tekenflow beland. Precies waar ik ze wilde hebben. Toch was de lunch een lekkere onderbreking en werden we verwend met een heerlijke gedekte tafel. Hierna konden we met gevulde maag de flow gewoon hervatten en ging ieder aan de slag met z’n uitgekozen quote of zin.

Foto: Videonova

Iedereen ging tevreden het boshuisje uit, ik ook. Ik verliet ‘m op een roze wolk denk ik… Ik heb er zin in om echt te gaan starten straks!

 

 

 

  4 reacties op “het Boshuisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.