Een nieuw gezin

Afgelopen zomer zijn David en Marjan getrouwd en ik mocht hun mooie, samengestelde gezin tekenen. Als verrassing… Hun vrienden gaven hen een gezinsportret cadeau. Wat een tof huwelijkscadeau!

Voor het eerst ging ik dus een gezin tekenen dat niet zelf de opdracht gaf. Foto’s werden van het internet geplukt en verzameld. En op Instagram ging ik spieken om een indruk te krijgen van Marjan en haar mannen. Een vriendin (Birgit, wiens gezin ik ook getekend heb afgelopen jaar, kijk hier even voor hun portret) vertelde me een beetje over David en Marjan en hun samengestelde gezin. David met zijn oudste zoon, Marjan met haar oudste zoon en hun jongste man die ze samen op de wereld hebben gezet. Een bijzonder gezin dus, dat ging vieren dat ze samen gelukkig zijn.

Na hen tot in detail bestudeerd te hebben en ze op papier te hebben gezet, had ik bijna het gevoel dat ik ze kende. Het was dan ook zo leuk om te horen dat ze superblij waren met het portret. En wat een verrassing toen Marjan een tijdje later zelf contact zocht met de vraag of ik haar hele familie, opa & oma en haar zus met haar gezin, wilde tekenen! Ja tuurlijk. Maar dat portret komt een andere keer!


Ben jij ook op zoek naar een bijzonder huwelijkscadeau?

Mail me even voor meer info: gertie@studio-dapper.nl


 

Studio Dapper gaat naar PaperPassion… jij ook!?!

Als echte paperlover kon ik de PaperPassion niet overslaan dit jaar! Vorig jaar was de eerste editie en ik was maar wat trots om daar met mijn aanschuifatelier te staan. De PaperPassion beurs – 19, 20 en 21 oktober 2017 – in de Koepelhal in Tilburg is een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier, foto’s en beelden in al zijn vormen! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan en lekker shoppen of aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie, inspiratie of make & takes.

Dit jaar kun je weer aanschuiven voor 2 toffe make & takes. Schuif aan en kom je verliezen in de creatieve mogelijkheden van een Dapper Doosje of ga lekker aan de slag om zelf zo’n hippe origami lamp te vouwen!

Een Dapper Doosje

Al jaren zag ik ze langs komen op Pinterest; van die schattig geïllustreerde luciferdoosjes met een lieve wens voor iemand die je lief hebt. En afgelopen jaar kwam ik er met mijn aanschuifatelier Club Dapper eindelijk eens aan toe om er een te maken. En als je er één gemaakt hebt, wil je er meer maken… want het is gewoon te leuk! Het heeft alles waar ik helemaal blij van wordt, tekenen, knippen, plakken, handletteren, leuke papiertjes, lieve, grappige en mooie teksten en als resultaat een toffe verrassing om iemand blij mee te maken. Schuif mee aan en verlies jezelf in de mogelijkheden van een luciferdoosje!

Kijk voor het programma en aanmelden op www.paperpassion.nl/studio-dapper2

 

Design Origami lamp

Zie jij ook die gave gevouwen lampen op social media voorbij komen? En denk jij kopen? Dat kan ik zelf! Maar ondertussen ben je er nog niet aan toe gekomen… Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor deze workshop waarbij jij je eigen design lamp gaat vouwen. Naast de lampenkap krijg je ook een stoer snoer, fitting en stekker mee naar huis, zodat je bij thuiskomst direct je lichtje kan laten schijnen.

Kijk voor het programma en aanmelden op www.paperpassion.nl/studio-dapper1

 

 

 

 

 


WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE – WINACTIE 

Het leuke nieuws is dat ik 4 entreekaarten heb voor de paperlover die al langer op zoek is naar een plek waar je je papieren hart kunt verliezen! Like en deel mijn bericht op Facebook of like mijn bericht op Instagram, dan maak jij kans op 2 kaarten voor de PaperPassion Beurs.

De winnaar maak ik dinsdagavond 17 oktober (23.00uur) bekend.

Zie ik je daar!?!


Dorus de derde

Het bleef kriebelen, een derde… Barry en Marlies hadden echter al enkele drukke babyjaren achter de rug, niet geheel zonder zorgen. Maar druk is waar ze op drijven dit stel. Met een succesvol kinderdagverblijf waar ze allebei hun hart en ziel in stoppen en twee eigenzinnige zonen waren ze nog niet uit gedroomd! Altijd zijn er nieuwe plannen, doelen en avontuurlijke ideeën. Stil staan zit er niet in. Dus die derde kwam er: kleine, heerlijke Dorus! Tussen al dat grote-broer-geweld blijft hij lachen en is hij de rust zelve in het huishouden van de familie Megens!

________________________________________

Ook geïnteresseerd in een persoonlijk en uniek geboortekaartje? Stuur me een mailtje en ik vertel je meer!

gertie@studio-dapper.nl

________________________________________

Just Married!

Van een aanzoek tot een bruiloft, dat kost soms nogal wat tijd, planning en voorbereiding. Zo niet voor Teun en Marieke: Teun vroeg Marieke met de kerst, die stomverbaasd was, maar wel ‘ja’ zei. Marieke die eigenlijk niet gedacht had te gaan trouwen, maar wel ‘ja’ zei. Traditioneel daar doen ze dus niet aan. Het duurde sowieso al even voor Marieke het woord bruiloft uit kon spreken, dus er komt ook geen bruiloft… er komt een feestje! Daar zijn ze wel voor in. Vieren dat je van elkaar houdt, met al diegenen die je lief zijn.

En ‘ja’ zeggen tegen elkaar hebben ze inmiddels ook al gedaan. Gewoon, op een dinsdagochtend, met hun beste vrienden in het gemeentehuis. En op die dag viel de uitnodiging bij iedereen in de bus. Voor een feestje, om te vieren dat ze ‘ja’ hebben gezegd!

___________________________________________________________________________________________________________________

Heb jij ook zo’n leuk feestje?! En zoek je nog een originele, zeer persoonlijke uitnodiging?

Mail me dan voor meer info via

gertie@studio-dapper.nl

___________________________________________________________________________________________________________________