Paper Passion

Soms komt er iets voorbij waarvan je droomt en hoopt en waar je dan maar gewoon voor moet gaan! Zo ging dat met de Paper Passion beurs waar ik zomaar mag aanschuiven! Heb je het al ergens voorbij zien komen? Zo tof om mijn eigen DaPPer op de deelnemerslijst te zien staan.

 

logopaperpassion-fc-schaduw-300x300

 

 

 

 

 

logopaperpassion-fc-datum-268x300

Het begon afgelopen zomer toen ik een workshop Kickstart creatief ondernemen volgde van Urlaub. Daar ontmoette ik lieve Marjolein van Marjolein’s Creations en zij vertelde over de Paper Passion Beurs. Dat klonk leuk! En in Tilburg in de Spoorzone nota bene. Dus heb ik maar de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld als blogger. Tijdens een enthousiast telefoontje met de organisator kwam de vraag of ik ook een workshop wilde aanbieden. Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken! Maar aangezien er al meerdere handlettering workshops waren, was de vraag of ik iets anders kon verzinnen. Dat verzinnen was het probleem niet haha. Deze paperlover heeft voldoende borden op Pinterest om uit te kiezen… de keuze maken, daar zit ‘m de moeilijkheid in voor mij. Maar ik heb gewoon bedacht aan welke tafel ik graag zou aanschuiven als ik naar een beurs voor paperlovers zou gaan. En toen was het snel besloten: stempels maken en een papieren juweel vouwen. Dus het zijn twee workshops geworden, een beetje afwisseling kan geen kwaad!


dapper-workshop-papieren-juweel          dapper-workshop-stempels

Klik op de foto voor de workshop een Juweeltje van papier of de workshop Stamp it!

Wil je je al inschrijven? Dat kan! Dan ben je verzekerd van een plekje. Aanmelden kan via de button op de website van Paper Passion of je stuurt me gewoon een mail: gertievanderlinden@gmail.com


Momenteel ben ik dus met gummen, gutsen en inkt in de weer voor inspiratie en vouw ik er op los voor aankleding. Bij de eerste juweel frustreerde ik me rot, totdat ie klaar was en hing. Wauw, direct impact. Ik wil meer meer meer juwelen! En dan de stempeltjes, ik word er elke keer weer blij van als ik een guts in een gum zet en er komt een leuke vorm uit! Heerlijk gevoel, als een warm mes door boter. En dan het spannendste moment, de eerste keer inkt erop en stempelen maar.
img_20161016_201328


Ik heb er ontzettend veel zin in! Kom je ook langs? Oh en hou mijn Facebook en/of Instagram in de gaten, want er komt een leuke Paper Passion winactie aan.


728x90-webbannerpaperpassion16

  2 reacties op “Paper Passion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.