Lief kadootje voor je lief

Herinner je je nog dat ik zo heerlijk bezig was met het tekenen van gezinsportretjes? Nou, één daarvan mag ik inmiddels onthullen! Birgit van Beeld bij Birgit mailde me in het voorjaar dat ze dit jaar 9 jaar getrouwd is en op de trouwdag zelf graag een gezinsillustratie kado wilde doen aan haar man. Is dat geen lief kado?!

Dus na een belletje om haar en haar gezin beter te leren kennen en wat leuke kiekjes van hen en hun koters ging ik aan de slag. De volgende dag mailde ze me nog met de vraag of er een hengel en picknickmand bij mocht: “Met z’n tweetjes gingen we altijd mooie watertjes opzoeken. Rem om te vissen en dan lekkere hapjes te eten bij het water, en ik las een boekje. Dit doen we al sinds we bij elkaar zijn, bijna 15 jaar. En nu gaan de jongens lekker mee.” Is dat niet romantisch?

Het blijft altijd spannend wat een opdrachtgever ervan vindt… maar toen ze afgelopen vrijdag liet weten dat ze de poster al gegeven had omdat ze niet meer kon wachten tot hun daadwerkelijke trouwdag afgelopen dinsdag, wist ik dat dat wel goed zat 🙂


Ben je geïnteresseerd in zo’n lief kado voor iemand die jij lief hebt?

Mail me dan voor meer info via

gertie@studio-dapper.nl


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.