Club DaPPer

Lezen jullie wel eens de FLOW? Een paar jaar terug las ik een item over aanschuifateliers. Een beetje wat we met de mamaclub ook deden…  Het idee voor Club DaPPer is toen geboren. Thanks FLOW!

Club DaPPer is gewoonweg een nieuwerwets handwerkclubje. Net zo een als waar mijn oma vroeger ging haken. Alleen bij mijn aanschuifatelier geen suf en duf gebeuren uit de vorige eeuw. Nee, het is de handwerkclub 2.0.

Club DaPPer is er voor jou en al je creatieve inspiratie die je hebt opgeslagen op Pinterest 😉 . En waarvoor je thuis de tijd en de rust maar niet kunt vinden om aan te beginnen. Ik weet hoe lastig het is om je creatieve ei kwijt te kunnen als je dagen gevuld zijn met je werk, je kroost en je lief. Bij de mamaclub kon ik in ieder geval één keer in de maand wat freubelen, maar ik wilde meer. Teveel leuke ideeën en DIY’s! Er komt zo’n punt waarop je Pinterest gaat ontwijken om niet nog meer leuke dingen tegen te komen, waarvoor je de tijd niet kunt vinden om aan te beginnen. En als je die tijd dan toevallig toch vindt, heb je weer niet de juiste materialen in huis. Aaargh!

Dus is afgelopen jaar Club DaPPer geboren! Een fijne club met lieve mensen die aanschuiven. Vaak moe en vol van de dag… maar na een paar uur creatief bezig zijn, gaan ze stuk voor stuk met meer energie naar huis. En met een leuke DIY! Om eerlijk te zijn, moet ik de invloed van een lekkere kop koffie of thee, mijn havermoutkoeken en de chocola van Tony niet onderschatten. En natuurlijk ook de fijne sfeer, de gezelligheid met elkaar waarbij je je verhaal van die dag/week even kwijt kunt. Het is echt een rustmomentje voor jezelf.

Kom ook eens langs op een maandag- of vrijdagavond. Dan zorg ik voor leuke projecten en materiaal en het enige wat jij hoeft te doen is aanschuiven! Kun jij een avondje lekker met je handen bezig zijn en je hoofd legen. Je eigen project van thuis meenemen, mag ook altijd.

Kijk voor actuele data, informatie en de projecten van het afgelopen jaar op de Facebook groep van Club DaPPer of mail me als je interesse hebt om deel te nemen: gertie@studio-dapper.nl


Het is hip en happening:

gezellig samen ‘ouderwets’ handwerken.

Schuif je ook aan?!?


 

  2 reacties op “Club DaPPer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.