Trouwkaart Joep & Maartje

DSC_0373           DSC_0374

Vorig jaar was ik echt blij verrast toen een collega mama aan me vroeg of ik de trouwkaart wilde ontwerpen voor hun bruiloft. Dat de aanstaande bruid en bruidegom mij de uitnodiging voor hun speciale dag toevertrouwden vond ik een enorme eer. Na wat gezamenlijk gepin op pinterest zijn we een avondje samen gaan zitten met een flesje wijn en het was al snel duidelijk dat onze ideeën goed overeen kwamen. Ik ging met een veelbelovende schets naar huis. Nu nog waarmaken…

Ik heb er uren ingestoken. Tekenen, gummen, nog een keer tekenen, inscannen, bewerken in photoshop. “Dit is leuk”, “Oh dit kan ook!” Video’s met photoshop tutorials bekeken en vervolgens  gewoon doen. Ik heb er met zoveel plezier aan gewerkt, er zo veel van geleerd. Over tekenen en het digitaal bewerken van mijn tekeningen, zo ik heb ontdekt dat ik mensen na kan tekenen met simpele lijnen en ik heb beter leren kijken naar bloemen en hoe ik ze kan tekenen. En iedere stap verder zag ik dat het goed zou komen.

Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en zo blij dat Joep en Maartje er ook zo blij mee zijn. Inmiddels is de kaart de deur uit en lag er ook een bij ons op de mat!

Het ontwerpen van deze kaart heeft me zoveel gebracht: ervaring, zelfvertrouwen en niet het minste: een paar lieve vrienden.

Dat Joep en Maartje hun trouwkaart aan mij hebben toevertrouwd, heeft me de zekerheid gegeven dat ik dit kan. Dat mijn eigen ontwerpstudio geen droom meer is, maar een plan!

 

  8 reacties op “Trouwkaart Joep & Maartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.